Door Wie?

Mijn naam is Caroline Roukema (1966). Het begeleiden van kinderen doe ik met hart en ziel! Vanuit mijn achtergrond als verpleegkundige werk ik sinds 2000 als individueel begeleidster van kinderen bij een Thuiszorgorganisatie. Daar heeft mijn liefde voor het werken met kinderen zich verdiept en verder ontwikkelt. Daar heb ik ook geleerd hoe belangrijk het is een veilige ruimte te creëren voor het kind, zodat wat vast zit weer kan gaan stromen en het kind zich vanuit zijn of haar eigenheid weer verder kan ontwikkelen.

In 2011 heb ik de opleiding tot kindercoach succesvol afgerond (bij BGL en Partners). Dit heeft mij nog meer kennis, vaardigheden en mogelijkheden gegeven om kinderen te begeleiden, nu vanuit mijn praktijk als kindercoach. De opleiding tot kindercoach is een erkende post-HBO opleiding. Ik ben ingeschreven bij de ABvC (Algemene Beroepsvereniging voor Counselling).

Naast de opleidingen die ik heb gevolgd heb ik me ook persoonlijk ontwikkeld via cursussen en individuele trajecten op het gebied van lichaamswerk, energiewerk, stemwerk, dansexpressie, clownerie, schilderen, intuïtieve ontwikkeling en spirituele ontwikkeling.